АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
За страшните руски тролове

Димитър Нинов - 17 април 2018

Ето нещо по темата за „руските тролове“, която вълнувала всеки „честен демократ“ по света и всеки „истински българофил“ (разбирай русофоб и чуждо мекере) в Република България:

„Руските тролове са навсякъде, те правят пропаганда по целия свят чрез телевизия, радио и интернет, те използват чужденци за тази цел. Те си позволяват да се развиват като държава, да отнемат Крим от украинската държава и да се превъоръжават с модерни оръжия. Те помагат на диктатори да се задържат на власт, те убиват хора с химическо оръжие. Ние трябва да ги разобличаваме и удържаме.“

А къде са „американските тролове“? Ходихте ли наскоро в Макдоналдс в родния си град? Има ли във вашата страна военна база на САЩ? Кой се намесва във вътрешните работи на всяка една държава? Кой разруши десетки държави и изби милиони хора в изминалите 65 години? Чии телевизионни канали следите в собствената си страна и чии филми превеждате масово? Чия пропаганда слушате всяка вечер в предаването „По света и у нас“? Чии лъжи повтарят българските властимащи и пред кого се превиват до кръста като роби? Чии жестове и изрази повтарят папагалите по българските телевизии?

Излиза, че Америка има право да пропагандира своите интереси по света както намери за добре и да използва местните аборигени като послушни инструменти, а Русия няма това право.

Слушай, бако…я спри да пиеш и иди се огледай в огледалото. Там ще видиш един трол с червен нос, който се опитва да излъже себе си, че е достоен българин и живее в собствена държава… Докато продължаваш да гласуваш за раболепието, импотентността, самоунижението, анти-българщината и русофобията, докато объркваш дивашкия капитализъм с демокрация – все ще си останеш трол и ще се оглеждаш плахо за одобрение от западните си господари.

 

Димитър Нинов преподава теория на музиката в Тексаския държавен университет, град Сан Маркос, САЩ. Той е бивш председател на Директорския съвет на Националната асоциация на композиторите в САЩ (за 2009г.). Нинов е доктор на музикалните изкуства от Тексаския университет в град Остин и магистър по теория на музиката и композиция от…

Вашият коментар