АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
На българина му бе отнета държавата. Сега предстои да му бъде отнета и личната собственост

Милен Милушев - 11 ноември 2021

Защо протестирате пред Министерския съвет срещу убийствените цени на тока от свободния пазар? МС не ги е въвел. Министерският съвет е прост бушон. Въведе ги европейският регламент, ЕС и САЩ. Чрез слугинските им партии тук. Трябва да се протестира пред сградата на Европейската комисия и пред американското посолство. Те ви наложиха свободния борсов пазар на еленергията, което означава безкрайно покачване, защото печалбата е кислородът за пазара. Схемата е проста-вдига се цената 5 пъти и в по-късен момент, за да се избегне революция, хоп, пада един или два пъти. И се тръби-либерализираният пазар урегулира цените. Ха ха.. Дръжки-реално ги е вдигнал три пъти, след като ги е вдигнал веднъж пет пъти и ги е намалил веднъж два пъти. Тая игра върви от столетия. Дядо ви Маркс я е описал научно.

Сутринта по радиото шефът на Подкрепа го назова: НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР. Обясни го с брутална яснота-сега битовият регулиран потребител, ако плаща 25 стотинки за киловат, от нова година или при пълна либерализация ще плаща 2 лева и 50 стотинки за киловат. Смятайте увеличението. Същото като за индустрията. И това е, за да се намаляло влиянието на руския газ?! Значи да измрен, за да направим мръсно на руския газ?! В името на свободния пазар!?

Ето, днес Иван Хиновски от „Има такъв народ“ предлага пътна карта за тотална либерализация на електроенергията. Търсене-предлагане без държавни регулации със социална насоченост. Енергийна джунгла. А днешният свят не ти дава възможност за алтернатива. Ти не можеш да функционираш на дърва или въглища в големите градове. Грета Тунберг ти ги забранява. Как ще функционираш, евроатлантически българино? Тази гилотина ти я нахендря Западът.

Защо тъпо и упорито протестирате пред Министерския съвет, не разбирам? .

Протестът следва да е пред американското посолство. Пред представителите на еврокомисията. Пред офисите на Демократична България, на Има такъв народ, на ГЕРБ, пред Кирчо и Кокорчо, лично назначени от Байдън да ви ококорят сметките свободно, пазарно, с енергийни помощи.

И не си въобразявайте, че енергийните помощи ще ви бъдат отпускани винаги на калпак. Не. Ще излезе регламент-който има апартамент, къща на село, земя, няма право на помощ. Да продава. Да стане като на Запад. Да няма собственост масовият българин. Сега тук 90 процента от хората имат собственост, недвижима. ЦРУ отдавна го е анализирало. На българина му бе отнета държавата. Сега предстои да му бъде отнета и личната собственост. Бащинията. Не можеш да си платиш тока-продаваш. Отиваш в гето, в общински коптор. Там може и да получиш енергийна помощ под формата на варел, в който да си гориш изтърканите подметки.

Банкерът Хампарцумян, този легендарен наглец, ви го каза: „Като ви е скъпо олиото, идете в съседна държава и си купете по-евтино.“ Чувал съм и друго от него: „Не ти стигат парите? Ми хвани си втора работа!“

Стани роб.

Това е Промяната, която всяка вечер Ани Салич ви рекламира по телевизията на ЦРУ.

Ми ще ви го каже наглецът Хампарцумян с месечната си заплата от няколко десетки хиляди лева. Вие гласувате за него. За такива като него. Това искате. Това получавате.

Нямало синдикати. Ми няма да има. Не искате да има. Не се сдружавате. Това е констатация на Ваня Григорова от Подкрепа. Години наред го повтаря. Не си защитавате интереса. Позволявате си лукса да бъдете безкрайно тъпи да ви заблуждават, че ви отпускат пари от ЕС по план за възстановяване и развитие. Глупости. Отпускат ви пари да си купите нож и да си направите сепуко като доликвидирате социалните и икономическите придобивки от соца- предприятия, възможности за самоиздръжка, като лични стопанства и живот в лична собственост. Остатъкът от евросубсидиите ги лапа властта, за да провежда тази политика.

Продължавайте да си протестирате пред бушона Министерски съвет. Херо Мустафа да си управлява на спокойствие на ул. „Козяк“.

 

Милен К. Милушев е журналист, издател, понастоящем предприемач. Основател на Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, чиято основна цел е създаването у масовия българин на самосъзнанието, че националното трябва да доминира, защото то е културният код, който прави българина уникален.

Източник - Фейсбук