АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Глупаците на Европа!

Лъчезар Бонев - 22 май 2022

Даваме над два милиарда лева авансово за нови изтребители, но изобщо не е сигурно, че ще ги получим! Според мен няма да ги получим, особено след резултатите от неизбежните предсрочни парламентарни избори!Построихме газопровод, по който тече руска газ и платихме над три милиарда лева, създавайки икономическа РАДОСТ и БЛАГОПОЛУЧИЕ на съседите ни сърби, а и на малко по-отдалечените унгарци, но НИЕ решихме да внасяме газ от над 10 000 километра!

Купихме реактори за АЕЦ, отново за милиарди при почти изградена площадка на Белене, но те стоят под открито небе и ръждясват…..В същото време токът става непосилен за бизнеса и гражданите! И днес разбрахме като общество, народ и нация, че германци, италианци, гърци, белгийци….и т.н, решили, моля Ви се, че нямало проблем да плащат с евро, на руска банка, пък тя да си трансформира финансовите потоци в рубли, и да получават сигурна, и евтина руска газ?

При нас обаче явно има проблем! Проблемът се казва ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ!

Никога не съм предполагал, че България може да падне толкова ниско и да застане на такова унизително стъпало! Потресаващо е да знаеш, че на върха на пирамидата на любимата ти и обичана Родина, стоят едни…..човешки и политически отпадъци, които „бачкат“ за себе си!

Източник - Фейсбук