АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Измамата с човешките права и гражданските свободи се изтърка

Милен Милушев - 29 ноември 2022

Западняшкото мракобесие конкурира Светата инквизиция на Католическата църква. Шефът на НАТО Столтенберг го доказва с хумористичното си изявление, че Путин „използва студа като оръжие“.

Студът е природно явление. Той е за всички. Да не би Путин да го произвежда и да го разпръсква над Запада?! То е същото като да се оплакваш, че си загубил футболен мач, понеже топката е кръгла. Ми тя е кръгла и за другия отбор.

Столтенберг не е толкова тъп, че да не го схваща. Схваща го и още как, но формира в подсъзнанието на масовия западняк усещането за абсолютното зло от Изток в лицето на Русия. Това, че Западът използва финансите, търговията, фалшифицирането на историята и налагането на Лъжи за Истини като оръжие не съществува за евроатлантическото съзнание. По същия принцип-Страх срещу Разум, е действала Инквизицията. По донос, следствие на видение, че някой се съешава с котка, този Някой бива обвинен в богохулство. И отива на кладата. И следва най-важното: „светата“ католическа църква му конфискува имотите.

Така са изгорели по официални данни 600 000 души. По неофициални доста повече. Богатствата на папата не падат от небето. Рациото се пренебрегва в името на печалбата чрез индустриализирана жестокост. Случайно ли днешният папа атакува Руската федерация и нейните бойци с обвинения в жестокост? А когато 8 години укронацистите убиваха жени и деца в Донбас и Луганск папата спа. Той спа и когато американците и НАТО убиваха жени и деца в Сърбия, в Ирак, в Сирия, в Афганистан, в Либия, в Йемен…

И папата, като Столтенберг, се опитва да формира в масовото съзнание, но неговата целева група са католиците в Латинска Америка, образа на Абсолютното зло в лицето на Русия. Веднъж се получи със СССР. Сега го пробват отново. Целта на сатанизирането на Русия е ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ… Западът инвестира над 40 милиарда в режима на Украйна от незаконния Майдан до днес.

При една тотална победа на Русия западняците губят много повече от 40 милиарда. Губят господство, което означава бъдещи приходи в трилиони. Жив фалит. Затова си мисля, че тия няма да се ограничат само с брътвежи на нелепици. Подготвят поляците да ги хвърлят и тях в огъня. Което означава, че и Беларус ще пламне. Подготвят цяла Източна Европа за заколение. Но най-вече разчитат на Германия. Реванш на Третия райх под командването на Белия дом.

За да неутрализират Китай, да не се включва официално на страната на Русия, в момента му разжарват настроения за Майдан покрай ковид ограниченията там. И другия приятел на руснаците-Иран, запържват с граждански размирици уж за правата на жените. Същото и в Казахстан, и в Армения,и в Узбекистан… Мисля, че измамата с човешките права и гражданските свободи се изтърка. Тоя номер не може да минава безброй пъти… Още повече, че при флагмана на Запада-САЩ, човешките права и гражданските свободи са тотално дискриминирани под ботуша на джендъризма…

Източник - Фейсбук