АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
YANKEE GO HOME (Янки, идете си вкъщи!)

Людмил Георгиев - 09 септември 2019

„Не, това не може да е вярно!“ – казах одеве, когато приятели ми се обадиха, че са арестували колеги и съмишленици от ръководството на НД „Русофили“! Оказа се, че е вярно… Нещо повече, приятелят Юрий Борисов бил с повдигнато обвинение за… шпионаж?!?

Юрката – шпионин?!?

Все едно да кажеш, че Бойко Борисов е интелектуалец?!?…

Очевидно е, поне за мислещите хора в България, че това съвсем не е случайна акция. Миналата седмица министър Захариева сътвори чудовищния скандал по повод изложбата на Руския културен център в София. Червената армия била окупатор и донесла репресии – ако не беше тя, драга, то гърци, турци и сърби щяха да разпарчетосат територията, от която да останат най-много два-три окръга от Северна България.

Горе-долу по това време гръцкият премиер Мицотакис категорично отказа да се срещне с Бойко Борисов, дори и тайно. Борисов смяташе, че на 5-ти ще подписва договора за тръбата от „Турски поток“ или поне така лъжеше българската общественост.

АЕЦ „Белене“ щяла да се строи от „Росатом“ – дрън-дрън за пред публиката! Нито ще има тръба, нито атомна централа, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари! Просто янките, новите господари от 30 години насам, забраняват, а българските „елити“ – дали са „десни“ или „леви“ няма значение, просто изпълняват!

Трябваше им обаче, както на янките, така и на нашите слуги, нещо „по-така“, нещо, което да гръмне „по шпионски“, за да смажат окончателно нашите връзки с братска Русия!

И го измислиха – да се удари най-голямата неправителствена организация в България – Национално движение „Русофили“, да се обяви за Руска шпионска
централа, за да не си помисли никой, че е възможно да се развиват каквито и да е отношения с нашата цивилизационна рожба – Русия!

Но Юрката… Да, известно е, че се скарахме преди време по повод Клуб „24 май“, но после се сдобрихме! Отказах се от Клуба, но не и от „Русофили“, където все пак сме заедно!

Юрката – шпионин?!?…

Колкото Сергей Антонов, светла му памет, беше организатор на атентата срещу
папата! Но тогава отново янките скалъпиха цялата история! Не знам как се сетих за Антонов, може би защото твърде много си приличат визуално с Юрката – дано приликата свърши дотук!

Уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, винаги съм твърдял, че НАТО, Европейският съюз и особено янките са чужди тела в нашата цивилизационна матрица, че те изсмукват българските жизнени сили, че заради тях и, разбира се, нашето собствено българско безхаберие след няколко десетилетия няма да има българско мнозинство в България, а това ще заплаши съществуването на самата държава!

Затова – янки, ходете си в къщи!

Накрая, уважаеми и драги, ако и сега оставим българските политически слуги да си развяват коня, то утре всички можем да се окажем на мястото на Юрката – обвинени в шпионаж, защото държим на Родината си!

Помислете, не искам да ви давам акъл какво да правите, но помислете, моля ви!!!…

А на моите приятели Юрий Борисов, Николай Малинов и Милен Чакъров искам да кажа: горе главите, приятели, не сте сами!

Това е положението!

Проф. д.пс.н. Людмил Георгиев
Член на Националния съвет на НД „Русофили“
Действителен член – академик на Международната славянска академия, Москва
Автор на книгата „Критическая психология политики и истории“, издадена
от „Российский институт стратегических исследований“, Москва, 2017 –
по времето, когато директор беше ген. Леонид Решетников
Шпионин на свободна практика

 

Източник - Поглед инфо
Людмил Георгиев е роден на 23 юли 1960 г. в гр. Трън, Пернишка област. През 1985 г. завършва СУ "Св. Климент Охридски" с първа специалност психология и втора специалност философия. От 1988 г. е редовен асистент в СУ. През 1990 г. става доктор по социология, а през 1999 г. -…