АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
„Умиращите ви поздравяват“, господа управляващи

Александър Трифонов - 08 декември 2020

Уважаеми господа,

Защо не си признаете, че с това прибързано ваксиниране участвате в един грандиозен експеримент върху човечеството? С благородна цел, но с неясен индиректен ефект.

Какво означава признанието на доц. Кунчев „Няма кой да ви даде 100% гаранция дали има странични ефекти, но това е много малко вероятно“?

По какви параметри можем да сравняваме ваксините, за да направим информиран избор, например:

  • срок на действие;
  • ефект при заразяване с Covid- 19;
  • ефект от тестовете, респ. брой на тестваните;
  • основни прилики и разлики между различните ваксини;
  • чистота на ваксините (вижте това изследване – „New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination“, в International Journal of Vaccines and Vaccination,  Volume 4 Issue 1 – 2017, https://medcraveonline.com/…/new-quality-control…);
  • направени ли са изследвания в наши лаборатории, в кои, какви са резултатите; или възприемате сляпо чужди твърдения;
  • спрямо кои хронични заболявания са противопоказни.

Чрез демагогската възможност за доброволност при ваксинирането искате да снемете от себе си всякаква отговорност от последващите непосредствено или във времето ефекти върху здравето на ваксинираните.

Как да ви повярваме на едни голи обещания и твърдения? Или очаквате от нас да чуете „Умиращите ви поздравяват“ – подобно на древните гладиатори, които излизали на арената в очакване на смъртта  и поздравявали Цезарите, печелещи от тяхната битка?

 

 

 

Александър Трифонов е доктор по национална сигурност и дипломиран инженер по далекосъобщителна техника. Има богат опит в управлението на научно-изследователската дейност на държавно и бизнес ниво. Основните му интереси са насочени към влиянието на новите технологии върху устойчивото развитие. От 2006 година следи, изучава и анализира процеса на участието на…