АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Празнувайте бъдещи терористи!

Милен Милушев - 03 март 2021

Като за последно празнувайте 3-ти март. Денят на Освобождението от турско робство благодарение на Руско-турската освободителна война.

Не се знае още колко дълго ще оцелее този национален празник под ботуша на евроатлантиците.
Те вече го заличиха в учебниците за подрастващи. Там вече се подмята за руска окупация, за сблъсък на две империи за контрол над проливите. Това Сан-Стефанска България, това Берлински договор, в който Западът осакатява териториално и разчленява на две остатъците от родината ни, само за да ампутира руското влияние на Балканите, всъщност не се е случвало, според новото „нормално“ в историята.
Съвършено случайно колониалните социолози ви промиват вота с прогнози за изборите в политкоректна посока. Обявяват за влизащи в парламента квалифицирано мнозинство от проамерикански, соросоидни, джендър- глобалистки партии като Герб, „Има такъв народ“, „Изправи се, мутри вън“, ДПС, Демократична България…
Мислите ли, че ще ви търпят всенародните чествания на национален празник, който кръвно ви свързва с Русия?! Мислите ли, че заради пандемията отмениха масовите прояви на Шипка? Мислите ли, че случайно премиерът на десетгодишно правителство от третата българска държава Бойко Борисов нито веднъж не се е качвал на най-българския връх да изрази почит, че е министър-председател на България именно благодарение на Руско-турската освободителна война?
По заповед от САЩ нашата история се пренаписва 30 г. Американците не се поколебаха да пренапишат своя класик Марк Твен заради употребата на думата негър. Та ще се поколебаят да преработят нашата скромна Шипченска епопея в евроатлантически дух?!
Колко му е: Третата българска държава възкръсва от петвековното съжителство с Османската империя благодарение на отпора, който евро-анадолско-атлантическите сили дават на руските хибридчици на Шипка. Соломон Паси вече има докторска дисертация по темата: „Окупацията на Шипка“ с подзаглавие: „Ценностен отпор на гражданина на света, френският евреин Сюлейман паша, приел исляма, за да служи на султана в името на отвореното общество, върховенството на закона и човешките права.“
Хич не се смейте.  Тия ще оставят майките си и бащите си да умрат, но няма да внесат животоспасяващата ваксина“ Спутник В“ само защото е… руска. Камо ли да се церемонят с някаква историческа Истина.
Затова празнувайте, българи. Празнувайте като за последно!
Докато не са ви обявили за терористи.
Времето ви изтича.
Ако не се събудите…

Милен К. Милушев е журналист, издател, понастоящем предприемач. Основател на Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, чиято основна цел е създаването у масовия българин на самосъзнанието, че националното трябва да доминира, защото то е културният код, който прави българина уникален.

Милен К. Милушев е журналист, издател, понастоящем предприемач. Основател на Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, чиято основна цел е създаването у масовия българин на самосъзнанието, че националното трябва да доминира, защото то е културният код, който прави българина уникален.

 

 

Източник - Фейсбук