АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Невротични панически импулси на една разпадаща се империя

Милен Милушев - 14 март 2021
 
Мислите ли, че унгарският лидер Виктор Орбан случайно демонстрира, че се ваксинира с китайска ваксина, след като се бе договорил с руснаците да внася и да произвежда руската Спутник В?! Аз мисля, че това беше ход, за да избегне американско отмъщение. Политически финт. Изпреварваща защита.
Съобщението на ТАСС, че американците готвят кампания за дискредитация на руската ваксина Спутник В, също е изпреварващ защитен удар. Грам не се съмнявам, че подразделения на ЦРУ фабрикуват подобна стратегия. Чудно ми е, че още не са стартирали с нагласените компромати. Изгубиха позиции. Спутник В проби на Запад /ще го произвеждат съвместно, поне такива намерения има/ в Унгария, в Словения, в Сърбия, в Италия, в Португалия, в Австрия, в Латинска Америка, в Индия, в Китай, в Африка…
За да се спре този научен пробив, благоприятстващ общественото здраве по света, трябва да се провокират масови смърти. Или пък да умре световноизвестна личност от ранга на Орбан, папата или дъщерята на Путин.
Проблемът е, че Орбан хитро се ваксинира с китайска ваксина и така постави в шах ЦРУ. Папата пък избърза и се боцна с Пфайзер – за всеки случай. Сигурен съм, че има едно наум относно постановката с атентата срещу Йоан Павел 2.
От пропагандна гледна точка за смъртоносни усложнения вследствие на Спутник В най-удобна е дъщерята на Путин. Но явно американците нямат достъп до нея- как да й осигурят усложнения?! Остава опцията масово измиране чрез умишлено компрометиране на някоя партида произведена в Унгария, Словения, Италия или Португалия. Хем да бъдат наказани тези страни, задето си сътрудничат с руснаците в името на здравето. Хем и да се възпрат други държави от Европа, загрижени за общественото здраве.
Тая работа е като Северен поток 2 и Южен поток – удрят се проекти, за да бъдат наказани народи, желаещи да си сътрудничат с Русия на взаимоизгодни начала.
Целта на САЩ е не да удари руската ваксина. Целта на САЩ е да удари свободната воля на народите. Здравен терор. Джо Байдън е в състояние да отрови цяла партида, да умрат хиляди хора, само за да възтържествува доктрината му „Възпиране на Русия“.
Съобщението на ТАСС за мръсната война на ЦРУ „Антиспутник“ явно е провокирано от оперетите с отравянията с новичок на Скрипал и Навални. В страните от Източна Европа никой не вярва на тия селски интриги-спецслужбите на Русия използват бойно отровно вещество, за да убият свои врагове, но не… могат!? Чудна работа, гътнаха Троцки в Америка, но със Скрипал и Навални, коита са им в ръцете, се провалят!? От тия сюжети средният източноевропеец сплита виц. Средният западняк обаче е друга опера. Станал е забележителен тъпак, откакто го кастрираха с джендър образованието. Средният западняк вярва на всяка полюция, излъчена по телевизията. Него лесно могат да го убедят колко вредна е ваксинацията със Спутник В. Ще я обявят за хомофобска, расистка, за активираща тестостерон у мъжете и естроген у жените, което е спирачка за джендър идентичностите. Глобалистичен ужас!
Но източноееропейците, ваксинирани от комунизма с препарата на Тома Неверни, могат да бъдат пропагандно обработени само с операция на живо без упойка. Трябва яко да се мре вследствие на Спутник В – по всички колониални телевизии с извънредни нощни включвания. Не лека задача за реализация. Защото руснаците ще реагират. Ще разобличат. Те вече започнаха да разобличават. Вместо Спутник В ще вземе да се дискредитира доктрината „Възпиране на Русия“ ?
Ефектът на бумеранга. Особено на фона на излагацията с Астра Зенека.
Мисля, че американците изтърваха инициативата. Изплъзва им се Северен поток 2. Изплъзва им се Спутник В. Китай им се изплъзна вече тотално. Вътрешното положение им се изплъзва сериозно, след като обезщетиха с нечуваните досега 27 милиона долара близките на убития от бял полицай черен наркодилър Флойд!!! Такава кръвнина за кралска особа не е давана!?
Невротични панически импулси на една разпадаща се империя.“

Милен К. Милушев е журналист, издател, понастоящем предприемач. Основател на Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, чиято основна цел е създаването у масовия българин на самосъзнанието, че националното трябва да доминира, защото то е културният код, който прави българина уникален.

Източник - Фейсбук