АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Как се промиват мозъци? Чрез пропаганда, през англосаксонските медии в България

Петър Симеонов - 03 юни 2021

Това, което се случи само за една седмица е като по учебник. Американски войници нахлуват в частна собстевност в Чешнегирово на българска територия. Скандалът е оромен. Представете си, това ако се беше случило в Германия или друга държава от ЕС. Международният скандал е неизбежен. Но както винаги, България от 30 години е под задкулисно управление от САЩ, а този скандал беше на път да настрои огромна част от българите отрицателно, към американските войски. Трябваше някаква история да се измисли бързо за да се задуши този скандал. Имате го. Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на Министерството на финансите на САЩ наложи санкции на три български лица за тяхната значителна роля в корупцията в България, както и техните мрежи, обхващащи 64 организации. Все едно, че никой в България не е наясно с фактите свързани с олигархичните босове, споментаи в доклада. Но основните телевизии с национален обхват в България, бързо подхванаха темата и големият скандал в Чешнегирово, бързо остана в историята. Така се манипулира съзнанието. Освен това, всички политически партии, които са дали заявка в бъдещите избори, да пазаят „уш“ независимостта на България, поддържат тази флашива „врява“ на медиите. Те дори благодарят на „Приятелите Американци“. Ясно! Ще бъде подменен политическият елит в България и всичко ще си остане както е било до сега, през всичките тези вече повече от 30 години „преход“.

Не забравяйте, че през 2019 година, Главният прокурор Сотир Цацаров и неговият заместник и кандидат да го наследи Иван Гешев бяха на тайно посещение в САЩ. Заминали с полет през Германия. Заедно с тях е бил и председателят на ДАНС тогава Димитър Георгиев.

В България не се случват странни неща, странни са хората днес, които искат да променят България, а целуват същите задници, които са целували и всички политици, преди тях. България ще бъде просперитетна държава, когато се оттърси от кърлежите, които са я налазили, да изчисти организма си от отровата вкарана в кръвтта й, и застане гордо и неутрално между битките на най-големите и корумпирани световни сили.

Между другото най-корумпираната държава в момента е именно САЩ. Държава, която за първи път в историята открадна демократичните избори на американците, в полза на Световните Глобални корпорации.

Източник - Фейсбук