АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Партията на соросоидите разбира суверинитета като колониална зависимост от САЩ

Милен Милушев - 21 юли 2021

Изтърпях откриването на 46-ия парламент и не се изненадах, че даже е по-лош от предишния. И със сигурност по-лош от по-предишния. Защо ли? Во кратце: Христо Иванов от Демократична България над 10 пъти повтори думата суверенитет, като под суверинитет разбира прекратяване на изгодните за България енергийни проекти, свързани с Русия и поставянето ни под тотална зависимост на американски доставки от по-скъп втечнен газ. Тоя мрачен соросоид официално пожела лустрация на службите. Тоест изчистване на българския елемент там и монтиране на проамерикански калинки.
Партията на соросоидите на Христо Иванов разбира суверинитета, като колониална зависимост от САЩ, оперирана директно от американския посланик и изпълнявана безпрекословно от българските институции.
Това даже беше много точно отбелязано от председателя на ДПС Карадайъ, който сполучливо се подигра на слугинското поведение на Христо Иванов спрямо посолството на САЩ. Не ми е приятно, но протурската партия ДПС се държи относително по-независимо от откровено колониалната Демократична България.
Мая Манолова от „Изправи се. Ние идваме“ всъщност се държа мутренски, арогантно, като заплаши партиите от статуквото с нови протести, ако не слушат. Сякаш самата Манолова не е кадър на БСП, на евроджендъра Станишев и сякаш не беше монтирана за омбудсман лично от Бойко Борисов. Върхът на скудоумието на Манолова беше когато направи връзка между евроатлантизма и родолюбието?! Все едно да славословиш нежните чувства на вълка към агнето?! Евроатлантическата ориентация била проява на родолюбие?! Това словесно разтройство е публична дефекация върху здравия разум. Иманентната същност на евроатлантизма е убийство на нацията, на родолюбието, за да бъде подчинен народа на държавата  САЩ. За целта следва да бъде изличена идентичността му. Какво ти родолюбие, родомразие е това! Точна това имаха предвид другите зловещи соросоиди Бабикян и адв. Хаджигенов вчера-че се нуждаем от дълбока трансформация. Тоест да престанем са бъдем българи. Мая Манолова заедно с адв. Хаджигенов, който прави джендър движение за налагане на Диктатура на малцинствата и Цветен расизъм, плюс колониалния слуга на САЩ Христо Иванов са по-вредна опция за управлението на държавата ни от Герб на Бойко Борисов. Помнете ми думата.
Корнелия Нинова от БСП плахо вметна, че историята се подменя в българските учебници и че трябвало да се пише истината там. Добро утро… по залез слънце..
Фрапиращо за мен прозвуча изявлението на Десислава Атанасова от Герб, че се противопоставят на Слави Трифонов и другите соросоиди, загдето искат да въвеждат смъртоносния неолиберален модел у нас- тотална приватизация на всичко и концесии на всичко българско и родно. Разбира се, че подкрепяме тази позиция на ГЕРБ и отхвърлянето им на джедъризма.
Най-добре ще е Герб, БСП и ДПС да формират негласно, подмолно мнозинство срещу очертаващата се крайна соросоидна власт, самопредлагаща се за установяване на тотален колониален статут на остатъците от българската държава и превръщането й в плацдарм за война с Русия. Вече нямам съмнение, че всички удари на американците по ДПС-санкциите срещу Пеевски по американския закон Магнитски, са заради това, че организацията на Доган никога не зае русофобска войнолюбива позиция. Очаквам още удари по Герб от американците заради Балкански поток, което затвърждава изводът, че Промяната всъщност е Подмяна. Българските мачо мутри да бъдат заменени с американски джендър мутри. По-зле ще стане, защото с американските джендър мутри идва Диктатурата на малцинствата и Цветния расизъм. Купувайте си наколенки. Купувайте си лубриканти. Ще ви принудят да коленичите публично. Ще ви
онождат публично в морален план. А икономически ще платите Зелената сделка със сините си очи- ще трябва да ги продавате за трансплантации, за да си платите тока.
Милен К. Милушев е журналист, издател, понастоящем предприемач. Основател на Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, чиято основна цел е създаването у масовия българин на самосъзнанието, че националното трябва да доминира, защото то е културният код, който прави българина уникален.
Източник - Фейсбук