АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Време е гневът да изригне

Зорница Илиева - 11 април 2022

Спрете този професор от СУ, отдавна определян за соросоид, да ни казва и с днешна дата по БНР, че правим „голяма грешка”, че не вдигаме т.н. вето за РСМ. Нашият интерес бил „да водим РСМ за ръка в самия ЕС” и този отказ от вдигане на ветото е нещо като голяма глупост. Не трябвало да се караме, това не било нашето бъдеще. Общественото мнение заставало зад ветото, защото „по цял ден разни го облъчват с история и т.н.”

Та този професор не слиза от екраните на т.н. големи ТВ-та, а напоследък гостува и в иначе харесваното БНР, със своите тези, за които има подозрения, че не са само негови. Отново ни обработват, нали? Ставаме като онова, което казват за Украйна – „дистанционно контролирана зомби страна”.

Това ли искаме? Един пък от ПП във връзка с избора на председател за БНБ заяви, че „на Запад не харесват български банкери”, „нямат им доверие”. Значи за да те харесват трябва да си завършил курс в Харвард или който и да е западен университет, да не си познаваш държавата и историята й и тогава ставаш за всичко в България?

Боже, спаси България! Нас ще побъркат окончателно, а държавата ще я затрият. Време е гневът ни да изригне.

Източник - Фейсбук