АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
И мир, мир, навсякъде мир! Добре че продължаваме продължаването!

Анастасия Гешева - 20 април 2022

Днес в българския парламент се яви много приятен човек от Украйна. Такова хубаво слово дръпна! То почит към България, то радост, то мир! Светна ми пред очите! Не заплашва, не хули и мрази, много добър човек. Учен и умен като нашите добри политици. Не всички, както ще се разбере до края на поста. Парламентът беше уважен по всички правила на българския суверенитет …. Една група български депутати от една партия, която носи позитивното, обичливото младоженчески оптимистично „ДА“ в името си, отново показа крайната си обич към родината си и към народа, на който служи денем и нощем неуморно и напълно безплатно.

Настоявам да се направи национален генофонд от лицата на тази партия! Те са богатството на България, умни и много красиви. Ама кой от кой по-красиви са там!

Добрият посетител иска да му дадем трактори и сеялки, семена и торове, ще сеят в родината му. Много ми хареса и вида му и поведението му! Не почувствах никакво неприятно чувство, нито тежест… Не, само радост и мир. Мир отвсякъде!

И нашите управляващи отново много ми харесаха! То грижа за България, то обич, то чудо! И много, много интелект. Не съм виждала никога толкова интелект, бликащ като изворите на банята в София.

Обаче все ще се намери един лош управленец да оклепа нещата! Как може Мунчо да каже, че украинците и русите са братя, що за невежество, какви хора сме избрали там горе!?! Та се налага гостът да го апострофира грубо. Мунчо телевизия не гледа ли, радио не слуша ли, в Харвард не е ли учил?

Пореден ден на отличен живот под мъдрото ръководство на управляващите. И мир, мир, навсякъде мир! Добре че продължаваме продължаването!

Източник - Фейсбук