АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Честит празник, братушки!

Милен Милушев - 12 юни 2022

Денят на Русия е повод за наздравици из целия свят. Защото именно Руската федерация изби зъбите на западняшкия расизъм, който векове налага идеята, че Западът е нещо повече и всички са длъжни да му се подчиняват.

Наздраве! Защото именно руснаците имаха мъжеството да тушират епидемията на глобализма и човеконенавистническата теория на Клаус Шваб, според когото хората са родени да бъдат роби.

Наздраве!, Защото руският държавник Путин сложи прът в колелото на инвазията на НАТО.

Наздраве! Защото руското държавничество има волята и ресурса да громи модерния фашизъм в лицето на америконацизма. Виждаме го в Украйна, където Западът без Хитлер, но по хитлеристки воюва дистанционно с Русия чрез кръвта на местните СС дивизии.

Наздраве! Защото Русия има куража да възстанови многополюсния свят. Това е полезно за 80 процента от Земята – ЦЕЛИЯТ НЕЗАПАДЕН СВЯТ!

Многополюсният свят е много по-справедлив. Той ограничава, въздържа и коригира тиранията на САЩ с неговите неолиберални извратености, като легализирането на педофилията например.

Наздраве! Защото е добре да има баланс. Той очовечава. Защото всяка власт, развращава. Абсолютната развращава абсолютно.

Честит Ден на Русия, приятелю Путин! Надмина Петър I с размаха на държавничеството си. Реформира целия свят. Горд съм, че съм твой съвременник.

България над всичко! Русия не ни е враг!

Източник - Фейсбук