АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Доживяхме тези, които ни обещаваха светло демократично бъдеще да ни увещават да ходим некъпани и вонящи

Пламен Дарак - 02 септември 2022
Снимка Поглед инфо

Видни синдикалисти ни призовават да се запасяваме със зимнина и за отопление да не разчитаме на ток и парно. Честито ! След 33 години „демокрация“ доживяхме лелеяния просперитет. След 33 години стягане на коланите се върнахме в следвоенните години на миналия век. Само че живеещи в територията на една ограбена и разпродадена държава. Живеещи в държава, управлявана от корумпираните проксита на алчните и човеконенавистни англосакси.

Не разбрах само, откъде да се запасяваме със зимнина ? От Лидъл или Кауфланд ? Защото още в зората на „демокрацията“ първото нещо, което сътвориха слугите на сатаната беше да ликвидират селското стопанство и обезлюдят селата. Нали си спомняте ликвидационните съвети ? Е свършиха си перфектно работата.

Иначе наглеца Наско от ДБ продължава да ми каканиже , че за тях Нато и ЕС са основен приоритет. С този приоритет в предизборната кампания влизат 95% от партиите. Аз лично, като чуя, че за някоя партия това е основна кауза ми е ясно, че за тази партия приоритет е ограбването на народа и държавата.

Доживяхме тези, които ни обещаваха светло демократично бъдеще да ни увещават да ходим некъпани и вонящи, да спим с дрехи в домовете си, като бездомници, да живеем на тъмно като къртици и да проядем насекоми. Ако това ви е просперитета – майната ви ! Искам си си комунизма и бай Тошо !

Източник - Фейсбук