АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Зловещото посещение на Зеленски в България завърши с подигравка с целия български народ

Милен Милушев - 06 юли 2023

Договори се с нашите майкопродавци как уж да купи атомните ни реактори от провалената от Запада АЕЦ Белене с.. НАШИ ПАРИ!?

Прецакване с гавра… От Брюксел разрешили Европейският фонд за Украйна да финансира сделката с нашите реактори. А в този еврофонд ние като държава сме насилени да наливаме милиони.

Тоест, с откраднати от колонизатора ЕС български пари ще бъдат купени произведените в Русия наши реактори, за да бъдат инсталирани край Хмелницки в Украйна. Ако, разбира се, изобщо просъществува подобен проект там. Колонизаторът-Западът, не разрешава изгодната за България АЕЦ Белене да бъде реализирана, понеже реакторите били руски. Икономически изгодни, но етнически неприемливи?!

Етнически… Ало, евроценностите, кво стана с дискриминацията по етнически признак?! Зловеща гротеска! Но за русофобската Украйна руските реактори са етнически приемливи?! Реакторите на врага! Нали Зеленски уж го е е гнус от руснаците, от православието, от Путин?! Пък иска да се грее с руска технология?!

Крадат ни пари, за да хранят украинците, които се пишат жертви. Жертви на руснаците. Крадат ни реакторите, за да се осветяват украинците, които се изживяват за жертви?! Жертви на руснаците. Като тегля чертата жертвите комай сме ние, българите. И оръжие, и боеприпаси ни крадат. И медици ни крадат за фронта на Запада в Украйна.

И петзвездни хотелски услуги ни крадат за бежанци с милионерски претенции … Продължавайте да събирате капачки за кувьози, сестри и братя българи…

Източник - Фейсбук