АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Колкото повече се мъчите да изкорените паметта, толкова повече като троскот ще никне и ще расте като след майски дъждове!

Кремена Станилова - 23 юли 2023

Празник може да отмените, но пролята кръв няма как да я изтриете. И тя задължава. Нас, вас и поколенията след това. Отърване няма. Само си добавяте още един грях. Пред Бог, народ, род и поколения напред. Снимките са от Колоната на славата пред Измайловския събор в Санкт Петербург. Колоната е изградена от пленените турски оръдия и на нея с ясни букви пише Шипка, Шейново, Плевен, Сан Стефано….“

Искали да сменят националния празник от 3 март на 24 май. Тъй ще е. Като хвърляме снежни топки по хора, които са свещените крави на евроатлантизма у нас. Предложението не е толкова от русофобия, бас хващам, а от лична вендета на Киро, който го отнесе на Шипка. Сръдлив излезе наш Киро. Барабар с цялата компания.

Btw, Трети март като национален празник го предложиха онези борци срещу комунизЪма от онова СДС, чиято памет днешните предават. Ама и то не остана нищо от таз синя идея и вече на охра отива)

За сведение, колкото повече се мъчите да изкорените паметта, толкова повече като троскот ще никне и ще расте като след майски дъждове.

На 24 май топки сняг няма, но има други начини. И ако някой е набрал, хич няма да му мисли. Не плаша, само напомням. Че нещо връзка с реалността май някои хора нямат.Но пък вместо да извадят очи, могат и да изпишат вежди, защото 24 май си е празник, който в Русия тържествено отбелязват.

Да не стане тъй да сте свидетели и на съвместни тържества.

Ако режете българо-руската връзка, ще заздравите славянската. Гарантирано. ОтидЕ ви евроатлантизма. Щото славянската азбука е създадена да бори триезичната догма на тогавашния Европейски съюз. Кенсъл историцитИ!

Накъдето се обърнете, все общи моменти. И все с посока изток. Не става. Празник може да отмените, но пролята кръв няма как да я изтриете. И тя задължава. Нас, вас и поколенията след това. Отърване няма. Само си добавяте още един грях. Пред Бог, народ, род и поколения напред.

Снимките са от Колоната на славата пред Измайловския събор в Санкт Петербург. Колоната е изградена от пленените турски оръдия и на нея с ясни букви пише Шипка, Шейново, Плевен, Сан Стефано….

Източник - Фейсбук