АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
СКОРО ДЕПУТАТИТЕ НИ ЩЕ СА ОТ ТУРЦИЯ, УКРАЙНА, САЩ И КАНАДА

Елена Гунчева-Гривова - 03 август 2023

Такава промяна в Конституцията през 2021 г. внесоха 61 депутати от „Има такъв народ“. Днес се предлага от ДПС и ако се приеме, ще има пагубни следствия.

„Не знам защо никой не обръща внимание върху обстоятелството, че в проекта за промени в Конституцията долните евроатлантически отрепки предлагат да отпадне изискването за народен представител да бъде избран само човек, който няма друго гражданство, освен българското. Тоест, спокойно може украинец, взел и българско гражданство, да ни стане депутат. Или някой от турците, които имат двойно гражданство. Или дори от Козяк директно да си предлагат кандидатури на техни граждани.

Човек ДВЕ РОДИНИ НЯМА! Верен си само на една Родина. Видяхме вече какво направиха Кирил Петков, Даниел Лорер, Карадайъ, Соломон Паси и други, с нашата Родина. Искате нещата да станат по-зле?

Няма такова долно и гнусно национално предателство като предложените промени! И това е много по-опасно от предложението за националния празник. Защото ние празникът ще си го върнем, като ги изхвърлим тия, но катастрофата, която ще настъпи, ако това безродно и гнусно предложение се приеме, няма да можем да поправим. Защото, ако не са българи и България не им е единствена Родина, ще ни хвърлят в месомелачката

Никой от чуждите не го е грижа за нас. Чужд свой не става!!!! А тук е България! ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ!!!!!

Народе, ще продължаваш ли да блееш по диваните, когато ни унищожават?“

Източник - Фейсбук