АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Русия окупирала България и я обрала до шушка?

О.з.полковник инж. Александър Димитров - 08 ноември 2023

Та значи Русия окупирала България и я обрала до шушка.

Та България по времето на социализма била фалирала три пъти. Та по времето на социализма българите живеели в концлагери и били откъснати от света.

Хайде мили ми модерни майкопродавци да ми отговорите на следните въпроси:

Кога България е имала реални 700 бойни изтребителя, вертолети и поддържащата ги техника и инфраструктура, а не на чертежи?

Кога България е имала съвременни 3000 танка, 4 подводници и триста хилядна перфектно обучена и снаражена военновременна армия?

Кога България имаше ядрена централа с планирани 9 ядрени блока и 6 от тях работещи?

Кога България е била на първо място по брутно производство на тютюн в света, преди САЩ и Турция, на първо място в света по призводство на първи клас розово масло, на второ място по образование в света, на шесто място по медицинско обслужване на населението в света?

Кога България е била космическа нация?

Кога България имаше най-мощната спедиторска организация в Европа?

Кога България е била с 9 000 000 население осигурено средно с по 28кв. жилищна площ на човек?Кога България нямаше неграмотно население, нямаше наркотици и проституция?

Кога българина е консумирал 290 яйца годишно, 95кг пилешко месо годишно и 67кг телешко, и 42кг агнешко месо и 132 кг млечни продукти?

Кога здравеопазването е било безплатно за всички? Кога образованието на българина беше безплатно за всички и образованието до 12-ти клас беше задължително за всички?

Кога правото на труд беше гарантирано? Кога България имаше изкуствени напоителни системи?Кога пред българските хорове, театрални групи, оперни и естрадни певци се прехласваше целия свят?

Кога България имаше крупни 42 ВЕЦ-а и 12 ТЕЦ-а?

Кога американския долар струваше 0,98 лева, а българския лев се търсеше по целия свят? Кога България имаше електрокарна индустрия и произвеждаше дискови запаметяващи устройства, произвеждаше транс манипулатори, телевизори и компютри?

Кога България имаше развити 20 вида високи технологии на световно ниво, 20 завода в ИТ технологиите и 26 завода за отбранителни изделия? Кога България имаше тежко машиностроене и изнасяне металорежещи машини с цифрово програмни устройства по целия свят?

Кога България имаше фармация на световно ниво и изнасяне фармацевтични продукти в над 120 държави?

За тежката черна и цветна металургия, за тежката химия, за леката промишленост, чийто продукти се търгуваха по всички континенти на света, да не говорим.

И всичко това, забележете жалки, продажни лицемери е създавано от български учители, български творци, български лекари, български инженери, български работници, български селскостопански трудещи се и винаги с братската и безкористна помощ на СССР.

А за спорта няма дори смисъл да говорим. По времето на Живков бяхме една от водещите спортни нации. Почти нямаше дете, което да не тренира нещо и всичко беше безплатно. Спортните училища хранеха децата безплатно по 5 пъти на ден. Но, затова се връщахме от олимпиади с по 30 медала. Сега се радваме ако някой наш спортист се класира за олимпиада.

Има и доста дребни факти как руснаците са ни обирали боклуците срещу петрол и газ и ни направили нефтохима най-големият на Балканите. Как руснаците ни направили оръжейна промишленост, че сега да продаваме с врътки оръжие по цял свят. И така.

Някой от Вас днешни, продажни мижитурки, кланящи се пред пълните памперси на Джo Бaйдън, и пред извpaтената, англocaксонска демокрация да вземете да изброите всички Ваши достижения за последните тридесет и четири години постигнати с братската и безкористна помощ на извратена ЛГБТ Европа и Вашият идол САЩ ?

Знам, че ще Ви е трудно, дори невъзможно на един гладен и поруган народ, превърнат в мизерстващ клошар и безродник да обясниш, че е щастлив и ще взима заплатите на тези проклети комисионери дето го обират ежедневно. Англосаксонските идеолози се мъчат да го обясняват на много народи по света неуспешно. За да бъда коректен, ще отбележа, че при написването на този ми пост съм ползвал и идея на Moriz Leon Madgar. Радвам се, че не само аз мисля така. Радвам се, че все повече хора мислят така и вече намират отговора на въпросите.

Това злобни и неграмотни сороcоидчета, не е носталгия, а реална обществено-икономическа оценка на резултатите, постигнати при cоциализма за 40 години и тези при западната демокрация за 34 години.

Докато годините на социалистическото развитие на България са един непрекъснат всестранен растеж и възход нагоре, то годините на насилствено насаждане на западната демокрация са години на стремителен упадък и всестранна деградация.

Източник - Фейсбук