АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Време е този дремещ „Балкански лъв“ да се надигне! Или… Лъвът ще бъде превърнат в препариран експонат в историческия музей

Георги Караславов - 31 декември 2023

Преговорите за членство в ЕС и НАТО: Позицията на правителствата на Костов, Сакскобурготски и Станишев беше твърда: „Членство на всяка цена!“.

Цената:

– Унищожихме икономиката си, производството, земеделието и търговията. Унищожихме ядрената си енергетика-от износител, станахме вносители. Влязохме гордо в ЕС като заден двор, в който могат да изсипват всички боклуци, като вторичен пазар. Живеем и разчитаме от подаянието на евро-парите, отпускани с условия, които не винаги са в наша полза и които обратно потъват в услуги и съображения между „наши и наШте“.

– Унищожихме си въоръжението, разбихме армията си, нарязахме защитата си. Влязохме в НАТО като територия, като фронтова линия без съпротивление в глобалната игра на велики сили. Вече сме почти 16 години „Равноправни членове“ на ЕС и НАТО.

Резултатът:

– Жизненият стандарт на живот, на образование и култура всеки път стига нови антирекорди. Чувството да си Българин е изтрито. Историята си променихме. Религията ни стана сектантска, моралът – харлемски. Превърхаме се в трето качество народ – в слуги, роби на извисените западни ценности и морал, покорни и послушни.

– Станахме доходен вторичен пазар на употребявани стоки и храни.

– Българите се вглъбиха в насъщния и физическото си оцеляване.

– Поставиха ни високи цени за нас и ниски за западноевропейците.

– Разделиха ни на „Качество“ и „Количество“.

– Обзавеждаме се с „модерно“ скъпо американско оръжие, непригодено за нашите условия и 21 век, а съветското го харизваме във войната срещу Русия…

Новата мантра, която замени „Членство на всяка цена“ от 2008 г. за България е „Интеграция в структурите на ЕС“ и… „Шенген на всяка цена!“

Цената е: „Да предадем БЪЛГАРСКОТО“

От няколко седмици станахме свидетели как една държава с над 1300 години история, която е РАВНОПРАВЕН ЧЛЕН в ЕС се моли по най-унизителния начин да бъде приета в Шенгенското пространство на онези, които ни унищожиха като нация през XIX-ХХ век и поставят абсурдни условия, които приемаме охотно за голям успех. Кон за кокошка.

Типично за хора, които нямат друго в главите си, освен сапунени мехури.

Това антинационално, силно антибългарско правителство се съгласява да извърши ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИТЕ сега. Що за ЧУДОВИЩА в управлението и Парламента имаме?

Крехкото етническо равновесие у нас ще бъде унищожено. За този детайл никой не се замисля. Никой не се замисля, че с тези тълпи от хиляди афганистанци и сирийци, които ще приемем насилствено (а с тях и семействата и родата им) в по-голямата си част ще се окажат членове на „Ислямска държава“ и други екстремистки и терористични групировки, с което ЧЛЕНСТВОТО НИ В ШЕНГЕН ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ОТРЯЗАНО!!! Европа през крив макарон!

ПРЕВРЪЩАМЕ СЕ В ГЕТО. Отделно и обществото ни ще се радикализира и ще се появят клетки на радикалния ислям. С това и територията ни ще почне да се пропуква.

Сапуненият лаик-академик Денков, дълговратата гъска Габриел, както и цялата сбирщина около тях от шишковци, неадеквати и магарета следва да бъдат не само изметени от властта, но и натикани в мокрите тъмници на затворите ни за извършване на чиста проба Национално предателство. За някои – среща и на стената.

Време е този дремещ „Балкански лъв“ да се надигне! Или… Лъвът ще бъде превърнат в препариран експонат в историческия музей.