АНАЛИЗИ > КОМЕНТАРИ
Днес лаят срещу руснаците, утре ще лаят срещу САЩ и НАТО

Николай Витанов - 10 юли 2024

Поредицата от кратки анализи продължава.

Наблюдавате си триумвиратната битка в ДПС. Знете какво предсказва триумвиратната теория на Витанов. Накрая ще остане един който да командва. Ако има разцепване, във всяко парче ще остане един, който да командва. Основното е – остава един, който да командва. Гледаме как ще се развият събитията. Иначе ДПС не бърза да се цепи. Доган едва ли ще се изкаже, преди да бъде връчен мандата за съставяне на правителство. Ще се изкаже, когато мандата се връчи и се провали.

Иначе, продължвате да гледате интелектуалния титанлък на българското експерт по украинските дела. И днес по Нова телевизия двама юнаци (без рунтави калпаци) каканижат ли каканижат. Абе не се прави така, бе, аматьори, такива. Като ще обвиняваш руснаците за детската болница, вади снимката с ракетата, падаща върху болницата. Ама как да я извадиш, като на снимката ясно се вижда, че ракетата не е Х-101 а зенитна ракета от комплекс NASAMS.

Тъй, и сега какво. Сценката не мина, пинчерите обаче бауцират по телевизиите и наблюдаваме интелектуален титанлък и титанлъшка интелектуалност. Абе кой ще ви вярва на глупостите, нали има снимка, ясно показваща каква е ракетата. И цялата постановка изгърмя и представлението в Съвета за сигурност на ООН пропадна. Само лайошките по нашите и чужди телевизии останаха да лаят.

С тези ли лайошки ще се противопоставяте на руснаците. Забравете. Тия лайошки днес лаят срещу руснаците, утре ще лаят срещу САЩ. НАТО е пълно с лайошки и трябва да бъде очистено от такива, ако иска да оцелее. Зщото на лайошките освен друго и акъл не им стига. Руснаците вече имат технологиите на ATACMS и Storm Shadow. Любезно предоставени от лайошките, който дадоха съответните оръжия на Украйна. Сега върху главите на украинците ще завалят подобрени и модернизирани версии на тези ракети. Ама то, така става, когато нещата се правят от лайошки, на които не им стига акъла.

Хиляди пъти ви писах, че нещата, свързани с войната в Украйна се правят тотално некадърно. Ето, гледайте ги. Лайошки правят пропаганда. Направо ще уморят хората от смях. Единствената полза от тези лайошки е да се натоварят на един влак, а им се връчи по един калашник и на да се пратят на фронта в Украйна. Заминавайте лайошки. Има голяма нужда от украинско пушечно месо. Така, като лаете в тила, работите за руснаците. Това е положението. Ако смятате, че не съм прав, вадете снимката с ракетата, падаща върху детската болница и да видя, как ще ме убедите, че не е от NASAMS. Аз добре различавам тези ракети от Х-101.

Заключение – българските лайошки компрометират идеите на евроатлантизма. Некадърнят им лай по телевизии само увеличана проруските настроения у населението. Тъпа работа, бре-е-е-ей, некадърна работа, бре-е-е-й, знаете откъде е репликата (бай МитЮ).

Хайде, стига за днес. Желая здраве и успехи нека вирусите и войните да ви заобикалят.

Източник - Фейсбук