Автори

Ана Борисова

Ана Борисова е пътешественик и киноман с интерес към политиката и проблемите на съвременната журналистика. Възпитаничка на Американския колеж в София, Кингс Колидж Лондон и Ланкастърския университет, където завършва специалност „кинознание“. Работи като видеомонтажист и редактор в български и чуждестранни продукции.
Ана Борисова26 юни 2023Ана Борисова е пътешественик и киноман с интерес към политиката и проблемите на съвременната журналистика. Възпитаничка на Американския колеж в София, Кингс Колидж Лондон и Ланкастърския университет, където завършва специалност „кинознание“. Работи като видеомонтажист и редактор в български и чуждестранни продукции.
Журналистите, които мълчат за разправата с Асандж, не…26 юни 2023„Ние сме резултат от лъжи“, заяви основателят на WikiLeaks […] „Нека се запитаме за съучастническите медии, които съставляват по-голямата част от мейнстрийма: средно колко убити се падат на всеки журналист?“ Асандж продължи: „Когато разберем, че войните започват в резултат на лъжи, разпространявани сред британската общественост, американската общественост, и политиките в…